Socis - Ateneuhortenc.cat

Ateneu Hortenc
Fundat al 1863
Vaya al Contenido

Socis

Socis
SOCIS
La massa social sempre ha estat el patrimoni més important d‟aquesta entitat al llarg de tots els temps. Va ser precisament aquesta massa social la que al seu dia va ser la responsable de la compra de la seu actual de l'entitat amb l'emissió d'unes obligacions que els socis van adquirir aconseguint els diners necessaris per a la compra.
Hi va haver una època de gran esplendor quant a la quantitat de socis, on s’arriba a rondar la quantitat de 600 més o menys.
Es va arribar a comptar amb equips tant de futbol com de bàsquet però amb el temps van anar desapareixent. Hi va haver grans participacions a les famoses confrontacions entre les diferents entitats del barri (les famoses 12 hores de l'esport). En aquestes participacions es van aconseguir grans èxits sobretot en els jocs de taula on sempre es va guanyar en un percentatge molt elevat.
També era molt important les famoses tertúlies que es feien a la sala de la biblioteca on es comentaven els temes de l'actualitat exposant els diferents punts de vista dels contertulians.
Malauradament amb el temps han anat desapareixent una quantitat considerable de socis i en l'actualitzada es compta aproximadament amb 150 socis, quantitat que s'està lluitant perquè es vagi incrementant a poc a poc.
Com a activitats més importants es compta amb els escacs i el teatre, obertes a qualsevol soci que hi vulgui participar, a més sempre es poden exposar idees i com realitzar-les per dur a terme noves activitats que puguin beneficiar la massa social en general.

Formulario alta

93 357 30 40

ateneuhortenc9@gmail.com
Regreso al contenido