Local Social - Ateneuhortenc.cat

Ateneu Hortenc
Fundat al 1863
Vaya al Contenido

Local Social

Serveis
Local Social
Com a local social i per als clients en general es compta amb una sala d'aproximadament 300 metres quadrats condicionada tant per a l'estiu com per a l'hivern, hi està enquadrat el servei de Bar/Restaurant regentat pel Sr. Sergio Minguez i Sonia Rodriguez la seva dona , es compta també amb personal tant a la cuina com per a les necessitats del Bar/Restaurant. (Els dilluns no festius l'Ateneu és tancat per descans setmanal).
De dimarts a divendres es cuina un plat del dia per a servei de menjar. Hi ha gran varietat d'entrepans tant freds com calents i tapes variades com esmorzars de  forquilla i ganivet  i a més per als caps de setmana hi ha carta amb suggeriment de plats diferents a triar recomanats pel xef de cuina
Es disposa d´una taula billar i també d´un servei de premsa amb els diaris del dia (La vanguardia, el Periòdico, Punt Avui i Món esportiu). El servei de TV està permanent durant tot el dia
Per als aficionats a la lectura també es disposa d'una biblioteca on es poden sol•licitar llibres, igual que es disposa de connexió a internet a través de wifi.
Els caps de setmana (dissabtes i diumenges) es fa ball a la sala d'actes obert a tots els públics igual que representacions teatrals, (una vegada al mes), amb preus d'entrada molt mòdics.
La sala d'actes es pot llogar per a esdeveniments, comptant amb el calendari de disponibilitat i els preus establerts.
Periòdicament i d'acord amb l'estació de l'any, s'acostuma a programar alguna excursió a parts emblemàtiques de la nostra província.


93 357 30 40

ateneuhortenc9@gmail.com
Regreso al contenido